ای عشق به شوقِ تو گذر می کنم از خویش

مواد لازم برای سالاد اندونزی:

کلم سفید خرد شده:نصف کلم کوچک

کلم قرمز خرد شده:نصف کلم کوچک

ژامبون مرغ خرد شده:200 گرم

خیار شور خرد شده:200 گرم

کنسرو نخود فرنگی:نصف قوطی

هویج متوسط رنده شده:2 عدد

کنسرو ذرت:یک قوطی

سس مایونز و نمک و فلفل:با توجه به میزان ذائقه

همه مواد را با هم مخلوط کرده ،یا سس را هنگام سرو می ریزیم

یا با سالاد مخلوط کرده 3 تا4 ساعت در یخچال گذاشته تا خوشمزه تر شود.

نوش جان زهرا جان..

 

نوشته شده در شنبه ۱ شهریور ۱۳٩۳ساعت ۱۱:٠٧ ‎ق.ظ توسط م.ب | نظرات ()



      قالب ساز آنلاین